Gecombineerde opgave

Vanaf 1 maart tot en met 15 mei is het mogelijk om de Gecombineerde Opgave in te vullen en te verzenden naar de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit is een geïntegreerde opgave voor de Landbouwtelling, de mestwetgeving en de bedrijfsregistratie van percelen (oppervlakte, gewas en eco-activiteiten). Met de Gecombineerde Opgave kunt u tevens een aanvraag doen voor uitbetaling van subsidies zoals de basispremie, eco-activiteiten en agrarisch natuurbeheer.  Het hangt van een aantal zaken af of de Gecombineerde Opgave ook voor u verplicht is.

Het invullen van de Gecombineerde Opgave kan een tijdrovende klus zijn. Uiterlijk 15 mei a.s. dient de opgave te zijn gedaan anders volgt een korting op de aangevraagde basis premie. Ook door het onvolledig of onjuist invullen van de opgave kunt u geld mislopen of zelfs een boete krijgen. De Gecombineerde Opgave moet digitaal ingeleverd worden.

Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van de opgave en kunnen de opgave snel en vakkundig invullen en indienen. U kunt er zeker van zijn dat alles correct wordt ingevuld. De Gecombineerde Opgave wordt via uw Mijn Dossier ingevuld.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.